Skip to content

Corporate Recruiter

Amsterdam, Noord-Holland, NetherlandsHuman resources

Job description

Heb jij een achtergrond in recruitment, met ervaring in het vinden en aannemen van talent voor verschillende functies? Een groene wereld is onze drijvende kracht. Onze missie is om de tijdelijke energiemarkt emissievrij te maken. We groeien snel en daarom zijn we op zoek naar een Recruiter om ons team te versterken.


Wat ga jij doen in jouw rol als Recruiter?

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden, aantrekken en aannemen van toptalent voor Greener in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met hiring managers verdiep je je in hun personeelsbehoeften en krijg je een goed beeld van de vereiste vaardigheden en kwaliteiten voor elke functie. Met deze kennis ontwikkel je wervingsstrategieën, zoals sourcing, interviewtraining en employer branding, om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden.

Maar je rol beperkt zich niet tot talent acquisition. Je neemt de leiding over het gehele wervingsproces en zorgt voor een naadloze en efficiënte uitvoering. Vanaf het moment dat een vacature wordt geplaatst tot aan de onboarding van nieuwe teamleden. Met jouw organisatorische vaardigheden beheer je sollicitaties, coördineer je interviews en begeleid je kandidaten door het selectieproces, met aandacht voor de candidate experience.


Je wordt onderdeel van het enthousiaste People & Culture team, waarbij je rapporteert aan de Head of People en nauw samenwerkt met de HR Business Partner en People Operations Specialist. Samen werken we aan onze teamdoelstellingen om Greener te helpen groeien en de Greener cultuur verder te versterken.


Waarom wil jij bij Greener werken?

Naast het feit dat je bijdraagt aan een groenere wereld, kies je ervoor om bij ons te werken om onder andere de volgende redenen:

 • Een uitdagende positie in een snel groeiende scale-up
 • Een inspirerende en duurzame werkomgeving met een betrokken en gezellig team
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband
 • Pensioen (8%, geen eigen inleg, partner pensioen)
 • Gratis vegetarische lunch op kantoor
 • Een laptop naar keuze (Apple of Microsoft)
 • Budget voor het inrichten van jouw thuiswerkplek
 • Reiskostenvergoeding

Job requirements

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een echte Greener – iemand die de wereld een beetje beter wil maken, en daarvoor graag de mouwen opstroopt
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in recruitment
 • Vloeiend in de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal
 • Je neemt initiatief en werkt graag in een snel veranderende omgeving
 • Uitstekende communicatie- en organisatievaardigheden
 • Beschikbaar voor 32 uur per week


Een Greener worden?

Bij Greener zetten we ons niet alleen in voor een groenere wereld, maar ook voor een eerlijke, inclusieve en diverse werkomgeving. We verwelkomen verschillende perspectieven en ervaringen, omdat we geloven dat dit de basis is voor het creëren van innovatieve en duurzame oplossingen. We geloven in gelijke kansen voor iedereen en moedigen mensen van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Past deze rol binnen jouw ambities en ervaring en zie jij jezelf als onze Recruiter? Solliciteer dan direct met jouw CV en een korte motivatie, en onze recruiter Manouk neemt binnen 5 werkdagen contact met je op!


Voor alle W&S bureaus/recruitment agencies: we waarderen de moeite, maar hebben op dit moment geen behoefte aan een samenwerking.

or